Uitzicht op het terras
Terras zon
Bar
Serveerster
Serveren

Sportief uitleven op het water van Stroombroek - Waterskiën

Wilt u zich sportief kunnen uitleven op het water? Op de langste kabelwaterskibaan van Nederland moet dat zeker kunnen. Samen met uw partner, familie of vriendin kunt u met meerdere tegelijkertijd het water op om te waterskiën. Na het waterskiën kunt u genieten van een uitgebreide barbecue.

Bij dit sportieve arrangement is inbegrepen:

  • 1,5 uur Waterskiën (inclusief zwemvest en waterski's)
  • Uitgebreide barbecue

Prijs: vanaf € 42,50 p.p op basis van een minimale deelname van 10 personen. 

De prijs van dit sportieve arrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Watersport combineren met een uitgebreide barbecue

Wilt u zich sportief kunnen uitleven op het water? Op de langste kabelwaterskibaan van Nederland moet dat zeker kunnen. Samen met uw partner, familie of vrienden kunt u met meerdere tegelijkertijd het water op om te waterskiën. Na het waterskiën kunt u genieten van een uitgebreide barbecue. 

Waterskiën op het Stroombroekse water

Jong (vanaf 10 jaar) en oud kunnen leren waterskiën op de langste kabelwaterskibaan van Nederland. De kabelwaterskibaan is maar liefst 1.005 meter lang. U kunt met meerdere sportievelingen het water op.

Voorafgaand aan het waterskiën trekt u een zwemvest en waterskis aan. Van een ervaren medewerker ontvangt u uitleg over waterskiën. Na het ontvangen van uitleg kan u met de waterskis onder het water op. Ga met elkaar de competitie aan en laat zien dat u het langste kan blijven staan.

Genieten van een verrukkelijke barbecue

De gerechten die u kan nuttigen tijdens de barbecue:

  • Hamburger
  • Kipsaté
  • Speklapje
  • St. Herbertussteak
  • Vlaamse Friet
  • Diverse salades
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Sauzen (warm/ koud)

Onze partner

Langste waterskibaan van Nederland

Bij de BeachClub komt u zowel zonaanbieders, mensen die iets te vieren hebben en watersportliefhebbers tegen. U kunt actief bezig zijn op de kabelwaterskibaan van maar liefst 1.005 meter of het schouwspel op het water vanaf het terras bekijken.

Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus u kunt gerust met uw familie of vrienden komen.

Lunchen kunnen vakantiegangers en zakelijke bezoekers op gezellig en ontspannen terras. In de avond ruikt u de geur van barbecue. Tevens is het het decor van spetterende jubilieum, verjaardags of trouwfeesten. De mooiste recreatieplas van de Achterhoek is gemakkelijk te bereiken en heeft een unieke setting.

Watersport

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. Meerdere sportievelingen kunnen tegelijkertijd op het water. De sessies duren afhankelijk van uw voorkeur 1,2 of 3 uur.

Waterskien kunt u met het hele gezin doen, maar is ook zeker een activiteit voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. U kunt actie op het water combineren met een borrel of barbecue erna.

Wakeboarden: Wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden.

Omgeving

In stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek.

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de andere kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. U kunt heerlijk ontspannen in een schitterende en rustige natuuromgeving.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Braamt

Braamt

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje