schip
schip
bedrijfsfeest
germania
tafel

2 uur durende rondvaart over de Nederrijn met vertrek vanuit Rees

Deze 2 uur durende rondvaart start vanuit Rees en vaart over de Rijn en vaart alleen op zondagen. De rondvaart vaart onder andere langs Wunderland Kalkar en Visserdorp Grieth. Kom genieten aan boord van deze gezellige rondvaartboot.

Bij deze 2 uur durende rondvaart over de Nederrijn is inbegrepen:

  • 2 uur durende rondvaart over de Nederrijn
  • U kunt deze rondvaart van Rees naar Emmerich en weer terug maken van 11.00 uur tot 12.30 uur of van 14.00 tot 15.30 uur. 

Prijs: € 15,00 p.p. 
Kinderen tussen 4 en 14 jaar: € 7,50 p.p. 

Vaardata 2024 alleen op zondag:
19 en 26 mei
2, 16, 23 en 30 juni
7, 14, 21 en 28 juli
4, 11, 18 en 25 augustus
1, 15, 22 en 29 september
6 oktober

Deze rondvaart is dus alleen te reserveren op een zondag.
Geef bij uw reservering duidelijk aan welke datum en welke afvaarttijd u wenst en als er kinderen meegaan wat de leeftijden van de kinderen zijn.

De prijs van deze rondvaart is geldig tot en met 6 oktober 2024.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

Genieten op het water

Bij onze oosterburen wordt u hartelijk verwelkomd. In Rees stapt u samen met uw gezelschap aan boord van het passagiersschip en wordt u door de kapitein meegenomen over de Nederrijn. U komt onder andere langs pretpark Wunderland Kalkar en het kleine vissersdorpje Grieth

Geniet van een prachtige rondvaart

Aan boord zal de wind om uw oren blazen. Geniet tijdens het maken van de rondvaart van een prachtig uitzicht over de Nederrijn of neem plaats in de salon met een lekkere kop koffie, plak cake of verfrissend biertje. Vanuit de sfeervolle salon heeft u een panoramisch uitzicht over de rivier. 

Snuif de Rijnlucht op en laat je gedachten afdwalen. Dit is precies wat u kunt doen op het passagiersschip "Stadt Rees" en het passagiersschip "Germania".

Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek. Binnen in de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden en kunt u dus ook bij wat minder weer mee op de rondvaart. 

Uw welzijn is onze topprioriteit, onze gastvrije servicemedewerkers doen er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Aan boord is er voor ieders wat wils zoals een ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake.

Vaardata

Gedurende het hele jaar varen de passagiersschepen vanuit Rees over de Nederrijn. U kunt deze rondvaart van Rees naar Emmerich en weer terug maken van 11.00 uur tot 12.30 uur of van 14.00 tot 15.30 uur. 

Deze rondvaart is alleen te reserveren op een zondag.
Geef bij uw reservering duidelijk aan welke datum en welke afvaarttijd u wenst en als er kinderen meegaan wat de leeftijden van de kinderen zijn.

Stephan Beekhuis
9
25 april 2024
Fijne bediening, mooie vaartocht. Leuk uitstapje voor een schappelijke prijs
Margot
9
18 augustus 2023
Leuke tocht, goed en duidelijk geregeld en gezellig personeel.

Onze partner

Welkom aan boord

Snuif de Rijnlucht op en laat uw gedachten afdwalen. Op het passagiersschip 'Stadt Rees' en het passagiersschip 'Germania' kunt u dit doen. 

Bij mooi weer kunt u genieten van het landschap op ons bovendek, maar zelfs in de regen zult u uw voeten niet nat maken. In de gezellige salon met grote panoramische ramen heeft u een optimaal uitzicht op de Nederrijn met al zijn schoonheden.

Gastvrijheid staat op nummer 1

Uw welzijn is onze topprioriteit, omdat onze medewerkers uitstekende gastvrijheid bieden. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, een tussendoortje of koffie en cake. Aan boord vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak.

Iets te vieren?

Bereikt u binnenkort een speciale leeftijd of heeft u een jubileum te vieren? Stap aan boord en laat u over de Rijn rijden door de kapitein. Aan boord kunt u genieten van lekker eten, sprankelende drankjes en geweldige muziek. 

Voor elke gelegenheid bieden wij het juiste aanbod aan. Een kleurrijk boeket van mogelijkheden wordt geboden door verschillende DJ's, muziekgroepen en cateraars. Geef uw wensen en ideeën door en er wordt gezorgd voor een passende invulling. 

Wilt u uw medewerkers verrassen? Maak een rondvaart over de Rijn en vier feest op het schip. Op het schip kunnen maximaal 250 gasten plaatsnemen. De zorg voor uw medewerkers of zakenpartners wordt uit handen genomen. 

Geef elkaar het JA-woord op de boot

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Maak samen met uw gezelschap er een onvergetelijke dag van op het water. 

U en uw gezelschap worden meegevoerd in de haven van het huwelijk en in het bijzijn van uw dierbaren kunnen jullie in een prachtige ambiance elkaar het ja-woord geven. Op het schip kan alleen de huwelijksceremonie plaatsvinden, maar op het schip kan ook gefeest worden. In de salon kunt u met maximaal 120 gasten plaatsnemen. Op het terras kan de huwelijksdans plaatsvinden onder de blote hemel.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Rees

Rees is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door historische architectuur, waaronder oude kerken, stadsmuren en vakwerkhuizen. De St. Mary's Kerk (Marienkirche) is een opvallende kerk in Rees en dateert uit de 15e eeuw. Het is een voorbeeld van gotische architectuur en herbergt kunstwerken en historische elementen. Rees is een populaire stop voor riviercruises op de Rijn. Dit brengt toeristen naar de stad en draagt bij aan een levendige sfeer, vooral in het toeristenseizoen.

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje