Vergaderruimte
Vergaderruimte
Vergaderruimte
Vergaderruimte
Vergaderen in Montferland

Meerdaags vergaderen in Montferland - 32 uurs arrangement

Maak 2 dagen onbeperkt gebruik van onze vergaderfaciliteiten en geniet van de rust op onze mooie accommodatie. Wanneer u als vergadergroep gebruik maakt van onze locatie is deze exclusief voor u ter beschikking. Daarnaast loopt u gemakkelijk de deur uit voor een mooie wandeling door het prachtige Montferland.

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen

  • Zaalhuur
  • 1 overnachting inclusief ontbijt
  • Onbeperkt koffie, thee en ijswater
  • 2 x 2-gangen lunch
  • Diner in samenspraak
  • In overleg frisdrank in de zaal

Prijs: € 245 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Parkeren

Vergaderen in Montferland

Onze locatie straalt rust en inspiratie uit. Op de bovenste verdieping van onze accommodatie treft u onze vergaderruimte aan. Een ideale gelegenheid voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of trainingen. Doordat onze locatie aan de rand van de Montferlandse natuur ligt, kunt u ook zo naar buiten lopen voor een korte break of een brainstorm wandeling door de natuur.

De omgeving

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier aan onze bezoekers. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken. Wilt u niet te ver weg? Dan kunt u ook een heerlijke wandeling met collega's maken door onze eigen uitgetrekte tuin.

Overnachten tijdens uw meeting

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!

Onze partner

Vergaderlocatie in Montferland

Een prachtige accommodatie voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, training of workshop in een rustige en natuurlijke omgeving. De vergaderruimte bevindt zich op de bovenste verdieping en beschikt over 2 flip-overs een scherm, draadloos internet, ruime zithoek en gekoelde frisdranken.

Overnachtingsmogelijkheden

Wilt u overnachten dan beschikken wij over slaapplaatsen voor 10 a 12 personen. Meer slaapplaatsen zijn in overleg te creëren.

U kunt de gehele locatie af huren voor optimale privacy maar u kunt ook alleen gebruik maken van de vergaderzaal. In het huis bevindt zich een gezellige gastenkamer met een comfortabele bank, eettafel en openhaard.

Tuin en omgeving

De tuin heeft een houtkachel die tijdens frisse avonden voldoende warmte geeft om nog even na te genieten van de dag met een glas wijn. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor een sportieve break.

Bereikbaarheid

Onze accommodatie is gemakkelijk te bereiken vanaf de A12 en A18. De accommodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de groep.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Lengel

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje