Scooterrijden
Restaurant
Restaurant
Smouzen
Kasteelstad s Heerenberg

Mannenuitje - Geniet samen met vrienden van Scootertocht en een heerlijke High Beer in s-Heerenberg

Een leuk dagje uit in Montferland. Ontdek samen met vrienden de historische omgeving van Kasteelstad 's-Heerenberg tijdens een scootertocht. Bij terugkomst kunt u samen genieten van een High Beer. Napraten en genieten van de lekkerste biertjes!

Bij dit Mannenuitje in de historische kasteelstad is inbegrepen:

  • Scootertocht gedurende 4 uur
  • High Beer
  • Bij het arrangement zitten 3 bieren inbegrepen, maar uiteraard kunnen we dit uitbreiden.

Prijs: € 57,50 p.p. op basis van 6 personen.

Indien gewenst kunt u uw mannenuitje ook nog uitbreiden met een diner. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

LET OP:
De prijs is exclusief brandstof.
Iedere deelnemer krijgt een scooter met een volle tank mee en mag deze bij terugkomst weer bij Servicestation Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.
Er wordt een borg van € 100 per scooter gevraagd, met een maximum van € 700,00. De borg wordt, indien de scooters onbeschadigd retour komen, binnen 5 werkdagen teruggestort.

De prijs van dit Mannenuitje met scootertocht en High Beer in de historische kasteelstad 's-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Mannenuitje in het Montferland - Scootertocht en High Beer met vrienden

Tijd om er met je vrienden een dag op uit te trekken? Wij hebben een echt mannenuitje voor u. Een scootertocht door de mooie omgeving van Kasteelstad 's-Heerenberg. U maakt een 4 uur durende route door de omgeving van ons restaurant. Onderweg is er ook nog tijd om te stoppen om een bezoek te brengen aan de verschillende bezienswaardigheden. Molen in Zeddam, Kasteel Huis Bergh of de Gouden Handen.

Bij terugkomst van deze scootertocht serveren wij een heerlijk High Beer. Zo kunt u nog napraten over de dag onder het genot van een biertje!

Culinair genieten in een monumentaal pand

Geniet van een smaakvolle High Beer in een sfeervolle omgeving. U gaat samen proeven van diverse biertjes gecombineerd met bijpassende gerechtjes.

GASTVRIJHEID met hoofdletters het belangrijkste product dat we onze gasten bieden. Serveren met een LACH omdat het leuk is voor onze gasten te werken. 

Scootertocht

Stap op de scooter en waan je in een Italiaanse droom. Onze scooters lijken op de traditionele Italiaanse Vespa. Met een leuke route gaan jullie een rondje door het Montferland maken. Wie kan het beste navigeren? De route van laat je de mooie natuur zien in Gelderland en brengt je de mooiste plekken van de omgeving!

Bij terugkomst staat de High Beer voor u klaar!

Onze partner

Gastvrijheid, het belangrijkste product

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel en u wordt bediend met een lach. Dit zijn de twee hoofdingrediënten van het restaurant waardoor het restaurant een hoge reputatie heeft opgebouwd. Geniet op een mooie plek van een heerlijke lunch of diner na een wandeling door de Montferlandse bossen. 

U kunt rekenen op een kwalitatieve maaltijd die met liefde is bereid door de chef-kok. Voel u thuis in dit sfeervolle monumentale pand van meer dan 100 jaar. 

Geniet van een smaakvolle lunch of diner

In het restaurant kunt u genieten van een heerlijk lunchgerecht. Zij beschikken over een diverse menukaart met veel keus, denk hierbij aan een smakelijke sandwich, gezonde salade of perfecte uitsmijter. Ook kunt u kiezen voor koude of warme gerechten van de kaart. Naast lunchen kunt u in dit sfeervolle restaurant komen dineren. Het restaurant bevindt zich in het historisch centrum van 's-Heerenberg, aan de markt. Alle gerechten zijn bereid met lokale en verantwoorde producten. 

De chef-koks werken met producten uit de regio. Gerechten worden bereid met eigen receptuur. In de keuken wordt waar mogelijk gewerkt met verantwoorde en biologische producten.

Riante terras

Neem na een bezoek aan het kasteel plaats op het riante terras. Op het terras heeft u zicht op de markt, de stad en de voorbijgangers. Onder een grote mooie plataan liggen het 'boven terras' en het 'onder terras'. Het terras biedt aan 150 gasten plaats. Neem plaats in een loungebank of een tafel met stoelen en geniet van een lekker kopje koffie of heerlijk diner. 

Maak uw feest compleet met een heerlijke catering

Geeft u binnenkort thuis een feest? Of bent u op zoek naar een partycateraar die de catering en aankleding verzorgd? Dan bent u hier aan het juiste adres. Het restaurant verzorgd catering op maat. Er wordt goed geluisterd naar uw wensen. Uw wensen worden vertaald in een origineel en culinair totaalconcept. 

De catering is in goede handen door de ervaring van  het personeel. De aankleding wordt van A tot Z verzorgd op uw locatie. Voor zowel particulieren als voor bedrijven in en om 's-Heerenberg wordt de catering met liefde en passie verzorgd.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

s-Heerenberg

s-Heerenberg

Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2023 Liemers uitje