Ringen
Trouwboeket
De Locatie
Bruidspaar
Trouwzaal

Het Ja-woord gegeven in een monumentaal pand - Trouwen in de kasteelstad

Geef u binnenkort het ja-woord en bent u op zoek naar een geschikte locatie? In een monumentaal pand gelegen in 's-Heerenberg kunt u elkaar het ja-woord geven onder toeziend oog van uw dierbaren. Na elkaar het ja-woord gegeven te hebben, kunt u de bruidstaart aansnijden in het monumentale pand.

Bij dit arrangement zit inbegrepen:

  • Ja woord geven in de trouwzaal
  • Aansnijden van de bruidstaart
  • Na het aansnijden van de bruidstaart, de bruidstaart nuttigen met koffie/thee

Prijs: € 300,00 p.p bij een minimum van 5 personen. 

De prijs van dit huwelijksarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Ja-woord geven in een monumentaal pand

Geef u binnenkort het ja-woord en bent u op zoek naar een geschikte locatie? In een monumentaal pand gelegen in 's-Heerenberg kunt u elkaar het ja-woord geven onder toeziend oog van uw dierbaren. Na elkaar het ja-woord gegeven te hebben, kunt u de bruidstaart aansnijden in het monumentale pand. 

Het rijksmonument dateert uit 1531 en was het voormalige gemeentehuis van 's-Heerenberg. Sinds november 2019 is het nieuwe onderkomen van Heemkundekring Bergh. Het schitterende gebouw is in 2019 gerenoveerd waarbij verschillende ruimtes in oude staat zijn hersteld.

Trouwen in de schitterende trouwzaal

In het monumentale pand bevindt de trouwzaal zich op de eerste verdieping. Eeuwenlang worden hier al huwelijken gesloten en nog steeds. Een romantische setting wordt gecreëerd door het middeleeuwse karakter in de ruimte. De trouwzaal kunt u naar eigen wens en in overleg aankleden. 

Catering

De locatie kan in samenwerking met de lokale horeca de catering verzorgen tijdens uw huwelijk. Indien gewenst kan de catering ook worden verzorgd in een van de vele horecagelegenheden die de omgeving rijk is. Er wordt een uitgebreide kwalitatieve keuze aangeboden en streekproducten zullen niet ontbreken.

Onze partner

Unieke plek om te bezoeken

De kasteelstad van Nederland is een unieke plek om te bezoeken. Waarom is deze stad uniek? De stad heeft een eigen munt, kasteel, stadsmuseum en middeleeuwse gebouwen. Maar ook het gezellige centrum en tal van fiets-en wandelroutes zorgen voor een unieke plek.

Historie

De rijke historie is goed zichtbaar in het centrum van de stad. Aan de rand van het centrum staat een eeuwenoud kasteel met de oudste tuin van Nederland. Achter het kasteel ligt het Bergherbos met uitzicht op Elten. U kunt een historische wandeling maken, genieten van de uitzichten of een bezoek brengen aan het stadscentrum.

Wandelen & Fietsen

In de Middeleeuwen kunt u zich terug wanen tijdens een historische wandeling of fietstocht door en rondom kasteelstad 's-Heerenberg. Met de rijke historie kunt u kennis maken door een divers aanbod aan wandel-en fietsroutes. U kunt langs de Korenmolen in Zeddam of uitkijktoren in Stokkum fietsen.

Bereikbaarheid en Parkeren

Wilt u reizen met het openbaar vervoer, geen enkel probleem. De kasteelstad is prima te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf station Doetinchem kunt u lijn 24 nemen. Reist u vanuit Emmerich? Neem vanaf DB-station Emmerich lijn 91 naar 's-Heerenberg Met de auto Vanuit Nederland: op de snelweg Arnhem-Oberhausen (A12) neemt u afrit 30, richting 's-Heerenberg. Vervolgens dient u de borden te volgen naar 's-Heerenberg. Vanuit Duitsland: neem op de Autobahn (3), afrit Emmerich. Hierna volgt u de borden richting 's-Heerenberg. Parkeren In 's-Heerenberg is er combinatie van een blauwe zone met gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u gratis parkeren. In de blauwe zone kunt u maximaal 2 uur gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u de auto onbeperkt gratis parkeren. Op diverse plekken staan de parkeerborden die aangeven dat de blauwe zone begint, zodat u weet dat u de parkeerschrijf dient te plaatsen. Binnen de blauwe zone mag u maximaal 2 uur gratis parkeren.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

s-Heerenberg

's-Heerenberg ligt in de Gelderse Achterhoek. Het is bekend om Kasteel Huis Bergh, een imposant middeleeuws kasteel, dat een indrukwekkende kunstcollectie en historische kamers herbergt. Het centrum van 's-Heerenberg heeft een historische sfeer met oude straatjes, karakteristieke gebouwen en gezellige pleinen. In de nabije omgeving van 's-Heerenberg ligt het Montferlandse Bos, een bosrijk gebied waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de natuur. De stad ligt aan de rivier de Oude IJssel, waar heerlijke wandelingen langs de oevers gemaakt kunnen worden.

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje