Bar
Serveerster
Serveren
Uitzicht op het terras
Lunch

Extra bijzonder uw verjaardag of jubileum vieren

Heeft u binnenkort iets te vieren? Op deze prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Het feest kunt u naar wens uitbreiden met muziek of lekkere cocktails.

Bij dit feestarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee met gebak
  • 2x luxe koude hapjes
  • 2x gesorteerde warme hapjes
  • 4,5 uur drank (incl. binnenlands en buitenlands gedistilleerd)

Prijs: vanaf € 25,50 p.p op basis van een feest met minimaal 35 personen. 

De prijs van dit feestarrangement is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren
Huisdieren toegestaan

Spetterend feest geven

Heeft u binnenkort iets te vieren? Op deze prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Een van de drie gescheiden terrassen kunt u afhuren afhankelijk van de grootte van het gezelschap. Het feest kunt u naar wens uitbreiden met muziek, lekkere cocktails of diner.

Feest naar uw dromen

Een verjaardag of een jubilieum moet u goed kunnen vieren, dat kan bij deze locatie. U kunt ervan uitgaan dat er een feest wordt verzorgd naar uw dromen. Het feest kunt u zo gek maken als u zelf wilt. U kunt onder andere de muziek laten verzorgen door een DJ of band naar keuze of heerlijke cocktails laten serveren.

Het team van de BeachClub zorgt voor een ultiem feest. U kunt een feest geven voor 60 personen, maar ook voor een grotere groep van 350 personen. 

Omgeving

In Stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek. 

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. Het feest zal worden gegeven in een schitterende en rustige omgeving.

Onze partner

Langste waterskibaan van Nederland

Bij de BeachClub komt u zowel zonaanbieders, mensen die iets te vieren hebben en watersportliefhebbers tegen. U kunt actief bezig zijn op de kabelwaterskibaan van maar liefst 1.005 meter of het schouwspel op het water vanaf het terras bekijken.

Beachclub

Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras. U kunt heerlijk genieten van het mooiste uitzicht van de regio. Het terras biedt plaats 280 plekken, dus u kunt gerust met uw familie of vrienden komen.

Lunchen kunnen vakantiegangers en zakelijke bezoekers op gezellig en ontspannen terras. In de avond ruikt u de geur van barbecue. Tevens is het het decor van spetterende jubilieum, verjaardags of trouwfeesten. De mooiste recreatieplas van de Achterhoek is gemakkelijk te bereiken en heeft een unieke setting.

Watersport

Op de kabelwaterskibaan kunnen jong (vanaf 10 jaar) en oud leren waterskien. De kabelwaterskibaan is de langste baan van Nederland. Meerdere sportievelingen kunnen tegelijkertijd op het water. De sessies duren afhankelijk van uw voorkeur 1,2 of 3 uur.

Waterskien kunt u met het hele gezin doen, maar is ook zeker een activiteit voor vrijgezellen- en bedrijfsfeesten. U kunt actie op het water combineren met een borrel of barbecue erna.

Wakeboarden: Wanneer u voor de eerste keer komt watersporten, begint u meestal met waterskien. Bent u een geoefende sporter en toe aan de volgende stap? Bind een wakeboard onder en oefen jumps en tricks. Wakeboarden kunt u vergelijken met snowboarden.

Omgeving

In stroombroek vindt u de mooiste recreatieplas van de Achterhoek.

Een paar minuten van de snelweg (A18) af ligt de BeachClub en Kabelwaterskibaan Stroombroek. In de buurt ligt de stad Doetinchem en aan de andere kant vindt u een vakantiepark. U waant zich op een plek die voelt als vakantie. U kunt heerlijk ontspannen in een schitterende en rustige natuuromgeving.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Braamt

Braamt

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje