Rijn
Salon
Varen
graaf van bylant
Rijn

Rondvaart over de Rijn en de Waal - Genieten op het water met deze tocht!

Ervaar de schoonheid van de Rijn en de Waal tijdens een ontspannende privé rondvaart. Geniet van het uitzicht op de schilderachtige omgeving en de natuurlijke pracht van de rivieren. Jong of oud, deze ervaring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning. Maak u klaar voor een onvergetelijke reis langs de adembenemende landschappen van de Rijn en de Waal.

Bij deze Prive rondvaart is inbegrepen:

  • Route van Tolkamer naar Nijmegen en terug
  • Duur 3 uur

Prijs: € 750,00 totaal voor een 3 uur durende Prive rondvaart.

Geef bij uw reservering duidelijk aan op welke dag en hoe laat u wenst te varen.

De prijs van deze Prive rondvaart is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

Prive rondvaart over de Rijn en de Waal

Ervaar de schoonheid van de Rijn en de Waal tijdens een ontspannende prive rondvaart. Geniet van het uitzicht op de schilderachtige omgeving en de natuurlijke pracht van de rivieren. Of u nu jong of oud bent, deze ervaring is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning. Maak u klaar voor een onvergetelijke reis langs de adembenemende landschappen van de Rijn en de Waal.

Gewenste datum en tijd

Bij ons kunt u zelf uw gewenste datum en tijd kiezen voor uw privé rondvaart. Wij passen ons aan aan uw planning en bekijken graag de mogelijkheden voor u.
Laat ons weten wanneer u wilt gaan varen en wij zorgen ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt.

De rondvaartboot

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, jubileum of een familieuitje, het kan allemaal. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Onze partner

Heerlijk varen

Heerlijk een paar uurtjes varen op de rondvaartboot of een prive brunchvaart met familie en vrienden beleven op het water. Met deze 2 partyschepen is het echt genieten op de Rijn!

Sfeervol klein partyschip

Het partyschip Schenckenschans is een klein, gezellig partyschip, uitermate geschikt voor groepen tot max. 32 personen. Een verjaardag, dagje uit met uw club of vriendengroep. Het schip beschikt over een verwarmde salon met maximaal 32 zitplaatsen. Buiten op het voor- en achterdek zijn nog eens 15 (niet overdekte) zitplaatsen.

Varen over de Rijn

Zowel voor grote groepen als ook rondvaarten waar u met 2 personen al op kunt stappen kunt u altijd een keer een mooie vaart beleven op de Rijn.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Tolkamer

Tolkamer is een plaats in Gelderland, gelegen aan de Rijn, nabij de Duitse grens. Het heeft een haven aan de Rijn, en de aanwezigheid van boten en scheepvaart draagt bij aan een maritieme sfeer. Langs de kade en in het centrum van Tolkamer vind je verschillende cafés en restaurants. Het is een leuke plek om te genieten van een drankje of een maaltijd met uitzicht op de rivier. Tolkamer heeft een sluiscomplex, wat een interessante attractie is. De ligging aan de Rijn biedt mogelijkheden voor mooie uitzichten op het water en de omringende natuur.

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje