De Locatie
Trouwzaal
Zaal
zaal
Zaal

8 uurs vergaderarrangement in Middeleeuwse sferen - Vergaderen in een Historisch Rijksmonument in Montferland

Wilt u vergaderen op een unieke locatie? Dan is dit vergaderarrangement zeker iets voor u. U kunt kiezen voor de exclusiviteit van dit Rijksmonument. Deze uit 1531 stammende locatie, in de historische stad ’s-Heerenberg zorgt er voor dat u in middeleeuwse sferen kunt vergaderen.

Bij dit 8 uurs vergaderarrangement in een Rijksmonument is inbegrepen:

  • Huur van ruime zaal
  • Draadloos internet
  • Gebruik van digibord
  • Onbeperkt koffie/thee/water in de zaal
  • Uitgebreide lunch

Prijs: € 60 p.p. excl. BTW op basis van minimaal 5 personen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Parkeren

Vergaderen op een historische locatie - Rijksmonument in het Montferland

Zoekt u een unieke gelegenheid om met uw team te vergaderen? Dan is deze uit 1531 stammende locatie, in de historische stad ’s-Heerenberg, de locatie om in middeleeuwse sferen te vergaderen. De sfeervol ingerichte vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van 5 tot 24 personen.

Dit betekent dat u exclusief kunt genieten van deze sfeer en er op deze manier voor kunt zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt!

De zalen in deze unieke locatie

Trouwzaal (1ste verdieping)
Eeuwenlang zijn in deze bijzondere zaal huwelijken gesloten en ook in de toekomst zullen hier echtparen hun ja-woord kunnen blijven geven. Het middeleeuwse karakter van deze prachtige ruimte zorgt ongetwijfeld voor een romantische setting. De trouwzaal zal niet alleen worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, maar kan ook worden gebruikt voor lezingen en presentaties voor groepen van maximaal 50 personen.

Burgemeesterkamer (1ste verdieping)
Met een kleine groep vergaderen zoals al eeuwenlang burgemeesters en wethouders hebben vergaderd, dat kan in de volledig intact gebleven sfeervolle burgemeesterskamer. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.

Raadzaal (2de verdieping)
De raadzaal is qua interieur volledig intact gebleven en leent zich uitstekend voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties, ideaal voor groepen van maximaal 20 personen. De raadzaal is laat-middeleeuws ingericht, maar wel uitgerust met de modernste apparatuur.

Mogelijkheden van deze unieke locatie

De ruimtes zijn geschikt voor vergaderingen, bedrijfstrainingen, workshops en presentaties. Dit eeuwenoude gebouw leent zich uitstekend voor de ontvangst van uw zakelijke relaties, die zich in deze middeleeuwse sfeer even kunnen ontspannen en zich in een andere tijd wanen. Even weg van de hectiek van de dag.

In combinatie met een historische stadswandeling, een bezoek aan kasteel Huis Bergh, rijksmonument De Munt en/of het Stadsmuseum, zullen u en uw relaties de historische stad ’s-Heerenberg niet snel vergeten.

Uitbreidingsmogelijkheden

  • Historische stadswandeling incl. bezoek aan stadsmuseum
  • Bezoek aan de Munt incl. demonstratie munt slaan
  • Bezoek met rondleiding kasteel Huis Bergh

Tarieven voor uitbreiding op aanvraag.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Onze partner

Unieke plek om te bezoeken

De kasteelstad van Nederland is een unieke plek om te bezoeken. Waarom is deze stad uniek? De stad heeft een eigen munt, kasteel, stadsmuseum en middeleeuwse gebouwen. Maar ook het gezellige centrum en tal van fiets-en wandelroutes zorgen voor een unieke plek.

Historie

De rijke historie is goed zichtbaar in het centrum van de stad. Aan de rand van het centrum staat een eeuwenoud kasteel met de oudste tuin van Nederland. Achter het kasteel ligt het Bergherbos met uitzicht op Elten. U kunt een historische wandeling maken, genieten van de uitzichten of een bezoek brengen aan het stadscentrum.

Wandelen & Fietsen

In de Middeleeuwen kunt u zich terug wanen tijdens een historische wandeling of fietstocht door en rondom kasteelstad 's-Heerenberg. Met de rijke historie kunt u kennis maken door een divers aanbod aan wandel-en fietsroutes. U kunt langs de Korenmolen in Zeddam of uitkijktoren in Stokkum fietsen.

Bereikbaarheid en Parkeren

Wilt u reizen met het openbaar vervoer, geen enkel probleem. De kasteelstad is prima te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf station Doetinchem kunt u lijn 24 nemen. Reist u vanuit Emmerich? Neem vanaf DB-station Emmerich lijn 91 naar 's-Heerenberg Met de auto Vanuit Nederland: op de snelweg Arnhem-Oberhausen (A12) neemt u afrit 30, richting 's-Heerenberg. Vervolgens dient u de borden te volgen naar 's-Heerenberg. Vanuit Duitsland: neem op de Autobahn (3), afrit Emmerich. Hierna volgt u de borden richting 's-Heerenberg. Parkeren In 's-Heerenberg is er combinatie van een blauwe zone met gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u gratis parkeren. In de blauwe zone kunt u maximaal 2 uur gratis parkeren. Buiten de blauwe zone kunt u de auto onbeperkt gratis parkeren. Op diverse plekken staan de parkeerborden die aangeven dat de blauwe zone begint, zodat u weet dat u de parkeerschrijf dient te plaatsen. Binnen de blauwe zone mag u maximaal 2 uur gratis parkeren.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

s-Heerenberg

's-Heerenberg ligt in de Gelderse Achterhoek. Het is bekend om Kasteel Huis Bergh, een imposant middeleeuws kasteel, dat een indrukwekkende kunstcollectie en historische kamers herbergt. Het centrum van 's-Heerenberg heeft een historische sfeer met oude straatjes, karakteristieke gebouwen en gezellige pleinen. In de nabije omgeving van 's-Heerenberg ligt het Montferlandse Bos, een bosrijk gebied waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de natuur. De stad ligt aan de rivier de Oude IJssel, waar heerlijke wandelingen langs de oevers gemaakt kunnen worden.

Liemers uitje maakt gebruik van cookies
Liemers uitje is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Liemers uitje